Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 4 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 600 g de sepia en trozos
- 2 cucharaditas de pimentón dulce
-
50
g de vinagre
nebo 50 g de vino blanco - 1 pellizco de sal
- 3 hojas de laurel secas
- 1400 g de patatas troceadas
- 350 g de agua
- 1 lata de filetes de anchoa en aceite en trozos pequeños
- 2 huevos (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 28.29 g
- Sacharidy
- 42.64 g
- Tuk
- 16.19 g
- Vláknina
- 6.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Patatas guisadas con calamares
40min
Sepia al ajillo
25min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Calamares encebollados
1 godz.
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45min
Arroz con rape y gambas
30min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 godz. 30 min
Arroz con sepia y cigalas
1 godz.