Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 4 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 600 g de sepia en trozos
- 2 cucharaditas de pimentón dulce
-
50
g de vinagre
nebo 50 g de vino blanco - 1 pellizco de sal
- 3 hojas de laurel secas
- 1400 g de patatas troceadas
- 350 g de agua
- 1 lata de filetes de anchoa en aceite en trozos pequeños
- 2 huevos (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 28.29 g
- Sacharidy
- 42.64 g
- Tuk
- 16.19 g
- Vláknina
- 6.12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sepia al ajillo
25min
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso de sepia con patatas
1h
Calamares encebollados
1h
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Arroz con rape y gambas
30min
Fideuá de mariscos
45 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 godz. 10 min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min