Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de cebolla
- 50 g de puerro en rodajas
- 2 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 hoja de laurel seca
- 500 g de acelgas en trozos
- 650 g de agua
-
200
g de calabaza en trozos pequeños
nebo 200 g de patata en trozos pequeños - 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2313 kJ / 553 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Potaje de vigilia
30 min
Alubias con bacalao
30 min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Guiso marinero con patatas
45 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min