Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de cebolla
- 50 g de puerro en rodajas
- 2 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 hoja de laurel seca
- 500 g de acelgas en trozos
- 650 g de agua
-
200
g de calabaza en trozos pequeños
nebo 200 g de patata en trozos pequeños - 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2313 kJ / 553 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 67.3 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Potaje de vigilia
30 Min
Patatas mare nostrum
1 Std.
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min
Espinacas con garbanzos y bacalao
40 Min