
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 dientes de ajo
-
2
cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
nebo 2 cucharaditas de pimentón dulce - 800 g de patatas chascadas en trozos de 3-4 cm
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de bonito fresco (sin piel ni espinas, en dados 3 cm)
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 253 kcal / 1059 kJ
- Protein
- 15.92 g
- Tuk
- 10.71 g
- Sacharidy
- 23.34 g
- Vláknina
- 3.23 g
Alternativní recepty
Marmitako para dos
30min
Bonito a la riojana
50min
Bonito encebollado (Cantabria)
1hod. 10min
Fabes con almejas
30min
Porrusalda con bacalao
40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Marmitako de caballa
50min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Arroz negro de chipirones con verduras
1hod. 20min
Porrusalda con calabaza
50min
Marmitako de salmón
1hod.