Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 100 g de cebolla
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de aceite de oliva
-
1
cucharada de pulpa de pimiento choricero
nebo 1 cucharada de pimentón dulce - 400 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de lomos de bacalao desalado
- 800 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas (2 botes)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2113 kJ / 506 kcal
- Protein
- 32.24 g
- Sacharidy
- 34.41 g
- Tuk
- 26.55 g
- Vláknina
- 9.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Potaje de vigilia
30 Min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1 Std.
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Alubias con gambas
20 Min
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min