Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 100 g de cebolla
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de aceite de oliva
-
1
cucharada de pulpa de pimiento choricero
nebo 1 cucharada de pimentón dulce - 400 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de lomos de bacalao desalado
- 800 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas (2 botes)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2113 kJ / 506 kcal
- Protein
- 32.24 g
- Sacharidy
- 34.41 g
- Tuk
- 26.55 g
- Vláknina
- 9.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías pintas con verduras
35min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Alubias con gambas
20 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min