
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cebolla
- 2 - 3 dientes de ajo
- 90 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de aceite de oliva
- 350 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de cayena molida
-
1000
g de fumet de pescado
nebo 1000 g de caldo de pescado - 1 cucharadita de sal
- 300 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2-3 cm, salpimentados
- 170 - 180 g de gambas crudas peladas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 370 kcal / 1548 kJ
- Protein
- 17.5 g
- Tuk
- 12.9 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Arroz con cebolla y bacalao para dos
35min
Arroz caldoso con zamburiñas
45min
Guiso de sepia con patatas
1hod.
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz con calamares en su tinta
30min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1hod. 20min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1hod. 10min
Fideuá negra de calamares
45min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1hod. 30min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz con sepia y cigalas
1hod.