Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g neutrales Öl
- 100 g Wasser
- 200 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 4 Eier (Größe M)
- 300 g Weizenmehl, griffig
- 2 TL Backpulver
- 800 - 1000 g Marillen, halbiert, entsteint
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 986 kJ / 236 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 72 mg
Alternativní recepty
Polsterzipfl
2h 10min
Nussbeugerl
1 Std. 55 Min
Ribiselschnitten
1u.
Topfengolatschen
50min
Zwetschkenfleck
1h 30 min
Wiener Rehrücken
3u. 40min
Sonntags-Striezel
2h 15min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30 min
Marillenkuchen
1h 30 min
Schnelle Biskuitroulade
30min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min