Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g neutrales Öl
- 100 g Wasser
- 200 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 4 Eier (Größe M)
- 300 g Weizenmehl, griffig
- 2 TL Backpulver
- 800 - 1000 g Marillen, halbiert, entsteint
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 986 kJ / 236 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 72 mg
Alternativní recepty
Nusspotize
2 godz. 20 min
Zwetschkenfleck
1 godz. 30 min
Topfengolatschen
50min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 godz. 10 min
Ribiselschnitten
1 godz.
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Wiener Rehrücken
3j 40 menit
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Sonntags-Striezel
2 godz. 15 min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min
Schnelle Biskuitroulade
30min
Sonntagsgugelhupf
1h 5min