Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sachermasse
- Butter zum Einfetten
- 6 Eier (Größe M)
- 1 Prise Salz
- 180 g Feinkristallzucker
- 130 g Zartbitterkuvertüre, grob gehackt
- 40 g Staubzucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 130 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
Füllung, Glasur und Fertigstellung
- 250 g Marillenmarmelade, passiert
- 1 EL Rum
- 100 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 350 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1 Päckchen Sahnesteif (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1988 kJ / 475 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 92 mg
Alternativní recepty
Malakofftorte
10 godz. 20 min
Ribiselschnitten
1 Std.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Topfengolatschen
50 Min
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Käse-Sahne-Torte
2 Std.
Milchrahmstrudel
1h 55min
Erdbeer-Topfen-Strudel
3 godz. 5 min
Zwetschkenfleck
1 Std. 30 Min
Haselnussbusserl
9 Std. 30 Min
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min