Kompatibilní verze
Minicroissants de requeijão recheados com queijo e espinafres
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 250 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 100 g queijo feta
- 125 g espinafres descongelados bem espremidos
- 75 g azeitonas pretas s/ caroço
- ½ malagueta vermelha (opcional)
- ½ c. chá de sal
Massa
- 200 g requeijão cortado em pedaços
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 2 gemas de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 427.6 kJ / 102.2 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 178 mg
Alternativní recepty
Doce de uvas e frutos secos
50 Min
Tarte de hibisco e framboesa
2h 35 min.
Bacalhau com samfaina
1 Std.
Macarons de limão com curd de limão e ganache de iogurte
2 Std. 30 Min
Omelete de raiz de salsa
45 Min
Croissants com mousse de atum
2 Std. 50 Min
Bolachas de Páscoa
1 Std.
Azeite e vinagre aromatizados
504h 40min
Pastel risoto em cama de espuma de morango
1 Std. 30 Min
Tiramisu de chocolate
2 Std. 30 Min
Biscoitos de limão
1 Std. 30 Min
Lombo Wellington com puré de batata, cenoura molho de vinho doce
2 Std. 40 Min