Kompatibilní verze
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 800 g costela de borrego (sela completa)
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 120 g vinho tinto
- 620 g água
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo ½ cubo de caldo de legumes - 20 g manteiga
- 40 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 10 g alcaparras
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 5 g hortelã
- 5 g manjericão
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 450 g ervilhas descongeladas
- 60 g espinafres
- 1 limão, só a raspa
- 120 g natas
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2365 kJ / 566 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Perna de peru com puré de maçã
11h 30min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8 godz.
Borrego mediterrânico
10 Std.
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1小时
Bife com manteiga de ervas
2小时 15 分钟
Peito de pato com molho de laranja
2h 20 min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2 Std.
Polvo com creme de curgete
1 godz. 5 min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1 Std. 45 Min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2h 5 min
Salteado de vitela com legumes
35min
Peru com bacon e batatas
1 Std. 45 Min