Kompatibilní verze
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 800 g costela de borrego (sela completa)
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 120 g vinho tinto
- 620 g água
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo ½ cubo de caldo de legumes - 20 g manteiga
- 40 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 10 g alcaparras
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 5 g hortelã
- 5 g manjericão
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 450 g ervilhas descongeladas
- 60 g espinafres
- 1 limão, só a raspa
- 120 g natas
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2365 kJ / 566 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de rosbife com molho de malagueta e coentros
13h
Lombinho de borrego com crosta de ervas e puré de beterraba
1 Std. 25 Min
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12h
Sopa de grão-de-bico com mexilhão picante
30min
Pernas de frango ao sal com batatas picantes
1h 20min
Coelho guisado com cuscuz de romã
40min
Tacos de frango al pastor
50 Min
Canja de frango e gengibre com massa integral
1 Std.
Piza naan com frango, pasta de grão e alcachofras
20min
Caril de borrego
45min
Spaghettini cozido em vinho tinto com carne guisada
9h
Espetadas de camarão e limão com molho de mostarda
50 Min