Ricotta and pistachio cheesecake

Ricotta and pistachio cheesecake

4.3 74 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 portions

Suroviny

  • white sugar
    40 g
  • lemon zest only, no white pith
    1 - 2 pieces
  • vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)
    1
  • shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve
    70 g
  • ricotta drained
    375 g
  • natural yoghurt
    50 g
  • dark chocolate shaved for garnishing
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 119.4 mg
Protein 11.9 g
Kalorie 1240.8 kJ / 295.3 kcal
Tuk 19.4 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 17.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...