
Zařízení & příslušenství
Ricotta and pistachio cheesecake
Příprava 5min
Celkový 10min
4 portions
Suroviny
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
295.3 kcal /
1240.8 kJ
Protein
11.9 g
Tuk
19.4 g
Sacharidy
17.9 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
7.7 g
Sodík
119.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

500 calorie meals
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland