Zařízení & příslušenství
Ricotta and pistachio cheesecake
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 portions
Suroviny
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
119.4 mg
Protein
11.9 g
Kalorie
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Tuk
19.4 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
7.7 g
Sacharidy
17.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
500 calorie meals
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Torta caprese with raspberry jelly
2hod.
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4hod. 45min.
Spinach and lemon cake
3hod. 45min.
Sauerkraut soup
50min.
Tuna dip
15min.
Pea shakshuka with bacon dust
55min.
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1hod. 20min.
Coconut and beetroot balls
40min.
Chocolate and red wine cake with pears
1hod. 20min.
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3hod. 10min.
Brioche buns with cheese
2hod. 30min.
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3hod.