Rosemary and green peppercorn pork fillet
TM6 TM5 TM31

Rosemary and green peppercorn pork fillet

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 2 pork fillets (approx. 400 g each)
  • 2 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 20 g honey
  • 1 tsp sea salt
  • 3 tsp dried rosemary
  • 1 tsp green peppercorns
  • 2 dried bay leaf
  • 2 allspice berries
  • 5 g light soy sauce
  • 5 g Worcestershire sauce
  • 500 g water

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
447.4 kJ / 106.5 kcal
Protein
15.5 g
Sacharidy
1.6 g
Tuk
4.2 g
Nasycený tuk
0.8 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
234.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty