Rosemary and green peppercorn pork fillet

Rosemary and green peppercorn pork fillet

4.3 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 15min.
12 portions

Suroviny

  • pork fillets (approx. 400 g each)
    2
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • honey
    20 g
  • sea salt
    1 tsp
  • dried rosemary
    3 tsp
  • green peppercorns
    1 tsp
  • dried bay leaf
    2
  • allspice berries
    2
  • light soy sauce
    5 g
  • Worcestershire sauce
    5 g
  • water
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 234.6 mg
Protein 15.5 g
Kalorie 447.4 kJ / 106.5 kcal
Tuk 4.2 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 1.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...