Rosemary and green peppercorn pork fillet

Rosemary and green peppercorn pork fillet

4.0 2 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 5hod. 15min
12 portions

Suroviny

  • pork fillets (approx. 400 g each)
    2
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • honey
    20 g
  • sea salt
    1 tsp
  • dried rosemary
    3 tsp
  • green peppercorns
    1 tsp
  • dried bay leaf
    2
  • allspice berries
    2
  • light soy sauce
    5 g
  • Worcestershire sauce
    5 g
  • water
    500 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 106.5 kcal / 447.4 kJ
Protein 15.5 g
Tuk 4.2 g
Sacharidy 1.6 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sodík 234.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...