![Rosemary and green peppercorn pork fillet Rosemary and green peppercorn pork fillet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80344B11-3354-4FF3-A291-02E54E4A101D/Derivates/0A9F6CA7-3BF3-4606-BDE3-682F4D82ADCD.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 pork fillets (approx. 400 g each)
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 20 g honey
- 1 tsp sea salt
- 3 tsp dried rosemary
- 1 tsp green peppercorns
- 2 dried bay leaf
- 2 allspice berries
- 5 g light soy sauce
- 5 g Worcestershire sauce
- 500 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 447.4 kJ / 106.5 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 234.6 mg
Alternativní recepty
Pork and apple cider stew
1h 40min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Sunday lamb roast
1 godz. 55 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Quark and herb spread
5 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min