Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salad
- 300 g carrots, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 200 g parsnip, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 100 g celeriac, peeled and cut into pieces (4 cm)
- 430 g potatoes, peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)
- 500 g water
- 4 eggs
- 70 g leek, white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 250 g dill cucumbers, cut into pieces (3 cm)
- 180 g apple, cut into quarters and core removed
- 220 g frozen green peas, thawed (volitelně)
Dressing
- 280 - 300 g mayonnaise (see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only, finely chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1292 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 520.8 mg
Alternativní recepty
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Warm cabbage dish
15 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Easter Babka
2h 30min
Polish egg salad with tartar sauce
10 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Sauerkraut salad
10 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55min
Sauerkraut soup
50 min
Ukrainian borscht
35 Min