
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salad
- 300 g carrots peeled and cut into pieces (4 cm)
- 200 g parsnip peeled and cut into pieces (4 cm)
- 100 g celeriac peeled and cut into pieces (4 cm)
- 430 g potatoes peeled and cut into pieces (4-4.5 cm)
- 500 g water
- 4 eggs
- 70 g leek white part only, cut into slices (1.5 cm)
- 250 g dill cucumbers cut into pieces (3 cm)
- 180 g apple cut into quarters and core removed
- 220 g frozen green peas thawed (volitelně)
Dressing
- 280 - 300 g mayonnaise (see Tips)
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt
- 1 - 2 sprigs fresh parsley leaves only, finely chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 308 kcal / 1292 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 31 g
- Vláknina
- 7 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 520.8 mg
Alternativní recepty
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Warm cabbage dish
15 min
Sauerkraut soup
50 min
Tuna dip
15 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 godz. 10 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Sauerkraut salad
10 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Lemon and parsley juice
5 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Avo and egg spread
35 min