Seafood panzanella

Seafood panzanella

4.0 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • extra virgin olive oil
    60 g
  • white wine vinegar
    30 g
  • salt
    2 pinches
  • water
    400 g
  • mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)
    200 g
  • spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)
    5
  • fresh basil leaves only, torn into pieces
    1 sprig
  • cherry tomatoes cut into halves
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 770.4 mg
Protein 26.5 g
Kalorie 1947.3 kJ / 463.5 kcal
Tuk 26.4 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 29.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...