Seafood panzanella
TM6 TM5 TM31

Seafood panzanella

4.1 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 30 g white wine vinegar
  • 2 pinches salt
  • 400 g water
  • 1000 g mussels, scrubbed and debearded
  • 200 g ciabatta bread, cut into pieces (2-3 cm)
  • 5 spring onions/shallots, cut into thin slices (approx. 5 mm)
  • 1 sprig fresh basil, leaves only, torn into pieces
  • 200 g cherry tomatoes, cut into halves

Nutriční hodnoty
na 1 portions
Kalorie
1947.3 kJ / 463.5 kcal
Protein
26.5 g
Sacharidy
29.1 g
Tuk
26.4 g
Nasycený tuk
5.8 g
Vláknina
2.8 g
Sodík
770.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty