Hungarian goulash
TM6 TM5

Hungarian goulash

4.1 ( 172 hodnocení )

Suroviny

  • 2 garlic cloves
  • 300 g brown onion cut into halves
  • 1 tbsp olive oil
  • 500 g gravy beef cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp sugar
  • 50 g tomato paste
  • 250 g fresh tomatoes cut into pieces
  • 150 g red wine
  • 1 - 2 tbsp sweet paprika
  • 1 tsp ground caraway seeds
  • 1 tbsp dried marjoram
  • 2 fresh bay leaves
  • 1 tsp ground allspice (optional)
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1 tsp grated lemon zest
  • 1 tsp salt to taste
  • 1 pinch ground black pepper to taste
  • 150 g water (optional)
  • 1 tbsp plain flour (optional)
  • 150 g capsicum deseeded, cut into thin slices

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
369.3 kcal / 1551.1 kJ
Protein
30.2 g
Tuk
16.6 g
Sacharidy
14.2 g
Vláknina
7.7 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sodík
720 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty