Zařízení & příslušenství
Hungarian goulash
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into halves300 g
-
olive oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)500 g
-
sugar1 tsp
-
tomato paste50 g
-
fresh tomatoes cut into pieces250 g
-
red wine150 g
-
sweet paprika1 - 2 tbsp
-
ground caraway seeds1 tsp
-
dried marjoram1 tbsp
-
fresh bay leaves2
-
ground allspice (optional)1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
grated lemon zest1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water (optional)150 g
-
plain flour (optional)1 tbsp
-
capsicum deseeded, cut into thin slices150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
720 mg
Protein
30.2 g
Kalorie
1551.1 kJ /
369.3 kcal
Tuk
16.6 g
Vláknina
7.7 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
14.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
183 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Beef Burgundy
1hod. 45min.
All-in-one 'roast' beef
1hod. 30min.
Chicken cacciatore
50min.
Butter chicken
55min.
Chilli con carne
45min.
Beef stroganoff
35min.
Chicken with creamy vegetable sauce
35min.
Pistachio cheesecakes with mango
2hod. 30min.
Beef spezzatino
1hod. 45min.
Beef goulash with dumplings
1hod. 45min.
Classic mushroom risotto
30min.
Mongolian lamb hot pot
3hod. 25min.