
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 300 g brown onion cut into halves
- 1 tbsp olive oil
- 500 g gravy beef cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato paste
- 250 g fresh tomatoes cut into pieces
- 150 g red wine
- 1 - 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp dried marjoram
- 2 fresh bay leaves
- 1 tsp ground allspice (optional)
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 tsp salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 150 g water (optional)
- 1 tbsp plain flour (optional)
- 150 g capsicum deseeded, cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 369.3 kcal / 1551.1 kJ
- Protein
- 30.2 g
- Tuk
- 16.6 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Sodík
- 720 mg
Alternativní recepty
Beef Burgundy
1hod. 45min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and pepper ragu
2hod. 15min
Hunters' stew
1hod.
Beef goulash with dumplings
1hod. 45min
Zurich-style veal strips with potatoes
2hod. 50min
Chicken San Fernando
55min
Adobo beef
1hod. 10min
Beef spezzatino
1hod. 45min
Mongolian lamb hot pot
3hod. 25min