Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 300 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp olive oil
- 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato paste
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 150 g red wine
- 1 - 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp dried marjoram
- 2 fresh bay leaves
- 1 tsp ground allspice (optional)
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 150 g water (optional)
- 1 tbsp plain flour (optional)
- 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1551.1 kJ / 369.3 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 720 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Adobo beef
1 Std. 10 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Hunters' stew
1 Std.
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min