Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 300 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp olive oil
- 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato paste
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 150 g red wine
- 1 - 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp dried marjoram
- 2 fresh bay leaves
- 1 tsp ground allspice (optional)
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 150 g water (optional)
- 1 tbsp plain flour (optional)
- 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1551.1 kJ / 369.3 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 720 mg
Alternativní recepty
Chicken cacciatore
50 dk
Butter chicken
55min
Chilli con carne
45min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Beef spezzatino
1h 45min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Chicken San Fernando
55min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Adobo beef
1sa 10 dk
Beef Burgundy
1h 45min