Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 300 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp olive oil
- 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato paste
- 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
- 150 g red wine
- 1 - 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp ground caraway seeds
- 1 tbsp dried marjoram
- 2 fresh bay leaves
- 1 tsp ground allspice (optional)
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 150 g water (optional)
- 1 tbsp plain flour (optional)
- 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1551.1 kJ / 369.3 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 720 mg
Alternativní recepty
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Beef spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Beef Burgundy
1h 45min
Lamb spezzatino
1h 45min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40min
Eggplant rotolo
1h 40min
Adobo beef
1h 10min
Lamb and barley soup
50min
Lamb stew with couscous
2 Std. 10 Min
Hunters' stew
1 godz.