Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zucker
- 500 g Magertopfen
- 200 g Naturjoghurt, fest
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (für 0,5 l Milch)
- 3 TL Vanillezucker
- 3 Eier
- ½ Zitrone, Schale abgerieben und Saft gepresst
- 400 g Marillen
- 50 g Butter
- 4 Blätter gezogener Strudelteig aus dem Kühlregal
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1344 kJ / 321 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfenstrudel
2 Std. 10 Min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Milchrahmstrudel
1 Std. 55 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Topfengolatschen
50min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Topfenschmarrn ruckzuck
40 min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min
Apfelschlangerl
2h
Sonntags-Striezel
2 godz. 15 min