Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucharadas de harina
- 600 g de filetes de ternera pequeños (aprox. 10 cm y 5 mm de grosor)
- 1 chalota en 2 trozos
- 1 ramita de romero fresco (las hojas)
- 50 g de mantequilla
- 1 cucharadita de salvia seca desmenuzada (o 3-4 hojas de salvia fresca picadas)
- 150 g de vino blanco para cocinar
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Escalopines al marsala con champiñones
20 min
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 Min
Pollo a la huertana
45min
Solomillos de pollo con setas
1h
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Pollo al chimichurri
30min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 min
Escalopines al limón y vino blanco
35 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min