Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 50 g de cebolla
- 2 ramitas de perejil fresco
- 30 g de aceite de oliva
- 500 g de mejillones cocidos al natural (medias conchas) con su jugo
- 1000 g de caldo de pescado
- 30 g de licor de anís
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 2 pellizcos de sal (ajuste a su gusto)
- 200 g de fideos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 772 kJ / 185 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 25.19 g
- Tuk
- 6.08 g
- Vláknina
- 1.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias con bacalao
30 Min
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Sopa de fideos con gambas
30 Min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 Min
Sopa de chirlas
1h 45 min.
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Alubias con gambas
20 min
Guiso de patatas con mejillones
30 Min
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min