Kompatibilní verze
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g bochechas de porco
- 30 g massa de pimentão
- 2 dentes de alho
- 2 c. chá de sal
- 150 g vinho tinto
- 1 folha de louro
- 4 vagens de cardamomo, só as sementes
- 500 g batatinha nova c/ casca p/ assar, cortada em gomos
- 200 g cebola roxa cortada em pedaços
- 80 g azeite
- 4 pés de manjerona
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 300 g água
- 10 g salsa
- 1 pé de alecrim, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 250 g maçã Granny Smith cortada em gomos
- 20 g vinagre de vinho tinto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3319.7 kJ / 793.4 kcal
- Protein
- 44.1 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 45.5 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 1540.7 mg
Alternativní recepty
Perna de peru com puré de maçã
11 Std. 30 Min
Folhado de pato de Elvas
2h
Bochechas de porco
9 Std. 10 Min
Borrego mediterrânico
10óra
Garoupa com sabor mediterrânico
1h
Frango na púcara
50 min
Ensopado de borrego
1h
Ensopado de Borrego
3h
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2u. 5min
Burras em vinho tinto
12h 55min
Choquinhos salteados com batata a murro
1h
Cabrito assado
16 Std.