Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Königsberger Klopse
-
1
Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält
nebo 1 EL geriebene Zitronenschale - 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 20 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Erbsenpüree und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 450 g Erbsen, TK
- 200 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 125 g Speckwürfel
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2230 kJ / 532 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 8.7 g
Alternativní recepty
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45min
Hühnerfrikassee
1h 20 min
Schmorgurken mit Kasseler und Spiegelei
35 Min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40min
Erbsen-Minz-Stampf
30min
Blumenkohl mit Hackfüllung
1h 45min
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40min
Erbsen-Minz-Püree
25 min