Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Currycremesuppe
- 1 Schalotte
- 60 g Knollensellerie, in groben Stücken
- 20 g Butter
- 1 TL rote Currypaste
- 200 g weißer Spargel, geschält, Enden abgeschnitten, in Stücken
- 1 TL Zucker
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 300 g Sahne
Topping und Fertigstellung
- 20 g Öl
- 50 g Parmaschinken, in Streifen
- 100 g grüner Spargel, Enden abgeschnitten, in Stücken (1 cm)
- 50 g Nordseekrabben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1620 kJ / 387 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min
Parmesansüppchen
25min
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Spargelcremesuppe
45min
Krebssuppe
45min
Zwiebelsuppe
40min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min
Spargel-Kartoffelsüppchen mit Zitronengras
35min
Spargel-Zitronengras-Suppe
55 Min
Forellencremesuppe
40min
Brunnenkresse-Süppchen
30min
Spargel-Mascarpone-Suppe
35min