Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Currycremesuppe
- 1 Schalotte
- 60 g Knollensellerie, in groben Stücken
- 20 g Butter
- 1 TL rote Currypaste
- 200 g weißer Spargel, geschält, Enden abgeschnitten, in Stücken
- 1 TL Zucker
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 300 g Sahne
Topping und Fertigstellung
- 20 g Öl
- 50 g Parmaschinken, in Streifen
- 100 g grüner Spargel, Enden abgeschnitten, in Stücken (1 cm)
- 50 g Nordseekrabben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1620 kJ / 387 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erbsencremesuppe
30min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 Min
Kokos-Möhren-Suppe mit Garnelen
35min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Erbsen-Curry-Suppe
40 Min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 Min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 Min
Zwiebelsuppe
40 Min
Forellencremesuppe
40 Min
Krebssuppe
45 Min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min