Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Hefe
- 1 Prise Zucker
- 560 g Wasser
- 75 g Sauerteig (Fertigprodukt)
- 600 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Roggenmehl
- 15 g Salz
- 20 g Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 558 kJ / 158 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Bergisches Urbrot
17h
Weinknorzen (Weinreben)
17h 35min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Dunkles Landbrot
3h
Weizen-Roggen-Brötchen
2 godz. 15 min
Schweizer Bauernbrot
7 godz.
Krustis
3h 30min
Roggen-Malzbier-Brot
2h 20min
Baguette Rustica
4h 20min
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min