Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 6 Stängel Kerbel, abgezupft
- 2 Stängel Majoran, abgezupft
- 2 Stängel Liebstöckel, abgezupft
- 5 Stängel Dill, abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter
- 4 Bratwürste, roh, grob
- 600 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (2 cm)
- 850 g Wasser
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 min
Kartoffelsuppe
1h
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe
40 min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 min
Kartoffeleintopf
40 min
Gemüseragout mit Bratklößchen
50 min
Hähnchen-Ragout
45 min
Spreewälder Kürbissuppe
50 min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40 min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min