Kompatibilní verze
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 800 g Kartoffeln, klein, mit Schale (z.B. Drillinge oder rote Kartoffeln)
- 3 Fischfilets à 300-400 g, in je 4 Streifen (Gesamtfischmenge ca. 1000-1200 g)
- Zitronensaft zum Beträufeln
- 500 g weiße Grundsauce (siehe Tipp)
- 1 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2252 kJ / 538 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 Min
Seelachs mit Kartoffeln, Kaiserschoten und Orangen-Frischkäse-Sauce
1h
Kabeljau in Senfsauce
40 dk
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 Min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 Min
Seelachs mit Reis und Paprika
1h
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
35 Min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45 Min
Lachs mit Kartoffeln, Brokkoli und Dillsauce
1h 10min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
45 Min
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40 dk