Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten
- 20 g Öl
- 100 g Möhren, in Stücken
- 300 g Kartoffeln, in Stücken
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Perlgraupen, mittel
- 200 g Kalbstafelspitz, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 855 kJ / 204 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbällchen-Suppe
45 min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Pichelsteiner Eintopf
1h 10min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Graupensuppe
1h
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1 Std. 20 Min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 godz. 45 min