
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten
- 20 g Öl
- 100 g Möhren in Stücken
- 300 g Kartoffeln in Stücken
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Perlgraupen mittel
- 200 g Kalbstafelspitz in Würfeln (1 cm)
- 200 g Erbsen, TK aufgetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 204 kcal / 855 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1hod.
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1hod.
Bohneneintopf
40min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1hod. 10min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Kartoffeleintopf
40min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Bunte Bohnensuppe
50min
Hühner-Nudel-Eintopf
2hod.
Graupensuppe
1hod.