Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di mandorle senza la pelle
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 scampi interi
- 40 g di liquore all'arancia
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di pasta secca tipo bavette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 54.7 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 min
Calamarata, spigola e Pachino
30 min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Linguine con scampi al limone
20min