Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di mandorle senza la pelle
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 scampi interi
- 40 g di liquore all'arancia
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 300 g di pasta secca tipo bavette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 54.7 g
- Tuk
- 26.4 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1h
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Linguine ai gamberoni
30min
Tagliatelle ai funghi
1h
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min.
Amatriciana con cozze
55min
Linguine con scampi al limone
20min