Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 uova
- 2 foglie di basilico fresche
- 50 - 60 g di pangrattato
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di cipolle, a fettine
- 1 pizzico di sale
- 450 g di acqua
- 300 g di pomodori pelati, a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 4 fette di pane casereccio tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle
1h
Polenta ai porri
1h 5min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Crema di funghi
20 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Torta magica
4小时
Zuppa di farina e Gruviera
1h 15min
Zuppetta di pomodoro e peperone
10 min
Manhattan Clam Chowder (Zuppa di vongole)
45 min
Crema di cipolle e timo
1h
Salsa ai porri caramellati
30 min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min