Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 uova
- 2 foglie di basilico fresche
- 50 - 60 g di pangrattato
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di cipolle, a fettine
- 1 pizzico di sale
- 450 g di acqua
- 300 g di pomodori pelati, a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 4 fette di pane casereccio tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Lecso
40 min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 min
Zuppa di patate e mais
55 min
Vellutata di porcini
50 min
Crema di pomodoro
30 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Acquacotta
50 min
Crema di funghi
20min
Puccia
1h 30min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1h 25 min
Zuppetta di pomodoro e peperone
10min
Galette des rois con crema alle mandorle
3 Std.