Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g di vino bianco
- 170 g di acqua
- 16 capesante pulite (conservare 16 gusci fondi)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 200 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di farina
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di burro
- 30 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4276 kJ / 1022 kcal
- Protein
- 67.9 g
- Sacharidy
- 86.1 g
- Tuk
- 47.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 godz.
Cozze alla Medoc
50 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Lasagne al profumo di mare
1 Std. 35 Min
Scampi alla busara
35 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 godz. 50 min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 godz. 50 min
Capesante gratinate
30 min
Zuppetta di crostacei
40min