
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g di vino bianco
- 170 g di acqua
- 16 capesante pulite (conservare 16 gusci fondi)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 200 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di farina
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di burro
- 30 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1022 kcal / 4276 kJ
- Protein
- 67.9 g
- Tuk
- 47.5 g
- Sacharidy
- 86.1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1hod. 40min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1hod.
Cozze allo zafferano
55min
Zuppa del pescatore
50min
Tartare al salmone
1hod.
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1hod. 20min
Cozze alla Medoc
50min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1hod.
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Capesante in crosta di pistacchi
30min