Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g di vino bianco
- 170 g di acqua
- 16 capesante pulite (conservare 16 gusci fondi)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 200 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di farina
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di burro
- 30 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4276 kJ / 1022 kcal
- Protein
- 67.9 g
- Sacharidy
- 86.1 g
- Tuk
- 47.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Capesante gratinate
30 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Scampi alla busara
35 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Cacciucco
1 godz. 20 min
Linguine con scampi al limone
20 min