Capesante ai funghi porcini

Capesante ai funghi porcini

4.7 20 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 230 g di vino bianco
  • 170 g di acqua
  • 16 capesante pulite (conservare 16 gusci fondi)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
  • 200 g di latte intero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g farina
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 20 g di burro
  • 30 g di pangrattato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Protein 67.9 g
Kalorie 4276 kJ / 1022 kcal
Tuk 47.5 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 86.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...