Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g di vino bianco
- 170 g di acqua
- 16 capesante pulite (conservare 16 gusci fondi)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 200 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di farina
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di burro
- 30 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4276 kJ / 1022 kcal
- Protein
- 67.9 g
- Sacharidy
- 86.1 g
- Tuk
- 47.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1 Std. 25 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Capesante gratinate
30 min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45 min
Cozze alla Medoc
50 min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1u. 40min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.