Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa Gravy
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (2-3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva poco fruttato
- 100 g di vino bianco secco
- 100 g di brodo di carne
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 20 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
Filetti di pollo
- 2000 g di acqua
- 4 pezzi di filetti di petto di pollo (100 g circa ciascuno, altezza 2.5 cm e lunghezza 7-8 cm)
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 40.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Pollo alla birra bruna
3h
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35 min
Maiale brasato con uovo e riso
45 min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 min
Polpette di pollo giapponesi
50 min
Moqueca
1 godz. 20 min
Polpette speziate e noodles
1 godz. 10 min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Roastbeef in salsa indiavolata
1 godz. 20 min
Sovracosce di pollo agli anacardi
40 min