Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa Gravy
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (2-3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva poco fruttato
- 100 g di vino bianco secco
- 100 g di brodo di carne
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 20 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
Filetti di pollo
- 2000 g di acqua
- 4 pezzi di filetti di petto di pollo (100 g circa ciascuno, altezza 2.5 cm e lunghezza 7-8 cm)
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 40.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1h 30 min
Curry di pollo Cape Malay
1 Std.
Zuppa di patate e spinaci
1 Std.
Maiale allo zenzero
25min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1h 40 min
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
1 godz. 5 min
Crocchette di carne
9 Std.
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 godz. 15 min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1 Std.
Pollo Yassa
1 Std.
Carne di manzo speziata (Boboti)
1 godz. 15 min
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25min