Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di burro
- 160 g di pancetta affumicata a cubetti
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 200 g di foglie di spinaci freschi lavate
- 20 g di prezzemolo fresco lavato e intero
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2356 kJ / 563 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto burrata e piselli
40min
Risotto alla crema di spinaci
40min
Risotto verde
30min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto con la zucca e pancetta
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min