Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Topfencreme
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 - 60 g Staubzucker, nach Geschmack
Beerenspiegel
- 50 g Rotwein
- 2 TL Maisstärke
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 Prisen Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 - 2 EL brauner Zucker, nach Geschmack
-
200
g Beeren, gemischt, frisch, zum Garnieren
nebo 200 g Beeren, gemischt, TK, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 232 mg
Alternativní recepty
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Brombeertorte
4 Std. 20 Min
Gratinierte Kirschen
30min
Orangen-Schokomousse
8 Std. 15 Min
Erdbeermousse
4 Std. 15 Min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3 godz. 45 min
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4 Std. 20 Min
Panna Cotta
3 godz. 40 min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5 Std. 15 Min
Marillen-Mascarpone-Eis
3 Std. 35 Min
Marillenmarmelade
35min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min