Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Topfencreme
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 - 60 g Staubzucker, nach Geschmack
Beerenspiegel
-
600
g Beeren, gemischt, frisch
nebo 600 g Beeren, gemischt, TK - 50 g Rotwein
- 2 TL Maisstärke
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 Prisen Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 - 2 EL brauner Zucker, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 232 mg
Alternativní recepty
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5 Std. 15 Min
Topfenpalatschinken
1 Std. 30 Min
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3h 45min
Panna Cotta
3 Std. 40 Min
Joghurt-Kokos-Creme
20 Min
Marillen-Mascarpone-Eis
3 Std. 35 Min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Orangen-Schokomousse
8h 15 min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55min