Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Topfencreme
- 4 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
- 300 g Naturjoghurt, 3,5% Fett
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 - 60 g Staubzucker, nach Geschmack
Beerenspiegel
- 50 g Rotwein
- 2 TL Maisstärke
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 Prisen Kardamom, gemahlen
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 1 - 2 EL brauner Zucker, nach Geschmack
-
200
g Beeren, gemischt, frisch, zum Garnieren
nebo 200 g Beeren, gemischt, TK, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 232 mg
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 godz. 10 min
Moosbeer-Kokos-Nocken
35 min
Fruchtige Marillentarte
4h
Eisgugelhupf mit Beerensauce
8h 45min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5h 15min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Marillenmarmelade
35 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min