Kompatibilní verze
Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de harina de garbanzos
- 250 g de agua
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cebolla roja en cuartos
- 1 diente de ajo
- 1 tomate en trozos
- 100 g de atún en aceite escurrido
- 1 cucharada de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras aclaradas y escurridas
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 - 3 hojas de albahaca fresca cortadas en juliana fina
- 1 pellizco de chile seco desmenuzado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 4753 kJ / 1140 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburguesas de mijo
55 min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40 min
Hamburguesas de bacalao
30 min
Ensalada de trigo sarraceno con pimientos
45 min
Hummus
5min
Panisses (bastones de garbanzos)
1 godz. 30 min
Hummus de guisantes con judiones
45 min
Compota de berenjenas
35 min
Chips de batata con paté de calabacín
40 min
Bolitas de arroz integral con sésamo
1h
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35 min
Hummus de lentejas
5min