![Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9B2F2204-88D4-4867-B82F-3B6883506943/Derivates/2c6c480f-f083-4595-83a2-07a2f30e8fb6.jpg)
Kompatibilní verze
Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de harina de garbanzos
- 250 g de agua
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cebolla roja en cuartos
- 1 diente de ajo
- 1 tomate en trozos
- 100 g de atún en aceite escurrido
- 1 cucharada de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras aclaradas y escurridas
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 - 3 hojas de albahaca fresca cortadas en juliana fina
- 1 pellizco de chile seco desmenuzado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 4753 kJ / 1140 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30min
Snacks de garbanzos especiados
1h
Hummus de guisantes con judiones
45min
Harinas de cereales o de legumbres
5 min
Crêpes de harina de garbanzos rellenas de ensalada de berenjenas
1h 15min
Crackers de quinoa
30min
Crackers de salvado de avena
40min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1 godz. 35 min
Gofres de sarraceno con verduras (sin gluten)
1ч. 30 мин.
Panisses (bastones de garbanzos)
1ч. 30 мин.
Pizza vegetariana sin gluten
50min
Tortitas de batata de Luisiana (sweet potato pancakes)
1h 15min