
Kompatibilní verze
Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de harina de garbanzos
- 250 g de agua
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cebolla roja en cuartos
- 1 diente de ajo
- 1 tomate en trozos
- 100 g de atún en aceite escurrido
- 1 cucharada de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras aclaradas y escurridas
- 1 pellizco de orégano seco
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 - 3 hojas de albahaca fresca cortadas en juliana fina
- 1 pellizco de chile seco desmenuzado (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1140 kcal / 4753 kJ
- Protein
- 55 g
- Tuk
- 66 g
- Sacharidy
- 73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburguesas de mijo
55min
Medallones de verduras sin gluten con salsa de yogur
1hod.
Bolitas de arroz integral con sésamo
1hod.
Tahini - Oriente Próximo
20min
Mijo al curry con pollo y piña (sin gluten)
50min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35min
Falafel de lentejas rojas y coliflor
2hod. 30min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20min
Ensalada de trigo sarraceno con pollo
40min
Fingers de mozzarella light con salsa de yogur
1hod. 10min
Panisses (bastones de garbanzos)
1hod. 30min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1hod. 35min