Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Porree, Weißes und Hellgrünes längs halbiert, in Stücken (1 cm)
- 20 g Öl
- 400 g Schweinemett, grob zerzupft
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 750 g kochendes Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 125 g Schmelzkäse
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Pizzasuppe
40min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Käse-Porree-Suppe
30min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 Min
Gyros-Weißkohl-Auflauf
1h 20 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Sauerkraut-Eintopf
35 Min
Salzschneidebohnen
45min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Schnelle Silvestersuppe
40min