Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marillenknödel
- 60 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 60 g Weichweizengrieß
- 250 g Magerquark
- 1 Ei
- 130 g Mehl
- 8 - 10 Aprikosen, klein, entkernt
- Mehl, zum Bearbeiten
Zuckerbrösel
- 100 g Butter
- 3 - 4 EL Zucker
- 100 g Paniermehl, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3041 kJ / 727 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Mohnnudeln
1 godz. 30 min
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Topfenpalatschinken
1 godz. 30 min
Marillenknödel
1h 15min
Scheiterhaufen
1 godz. 30 min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Ribiselschnitten
1h
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min