Zařízení & příslušenství
Dukkah eggs with asparagus and feta
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 portions
Suroviny
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1285.4 mg
Protein
36.8 g
Kalorie
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Tuk
59.1 g
Vláknina
8.2 g
Nasycený tuk
13.9 g
Sacharidy
20.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Good food, gluten free
94 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Seafood con arroz
45min
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Roasted eggplant
1h 35min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1h 15min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min