Zařízení & příslušenství
Dukkah eggs with asparagus and feta
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 portions
Suroviny
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1285.4 mg
Protein
36.8 g
Kalorie
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Tuk
59.1 g
Vláknina
8.2 g
Nasycený tuk
13.9 g
Sacharidy
20.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Good food, gluten free
94 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Thai-style fish cakes
30min.
Crab briks
55min.
Black-eyed bean stew with baby squid
5hod. 15min.
Sicilian prawn salad
40min.
Miso soup and sake seafood with rice
1hod. 5min.
Prawn salad with horseradish cream
1hod.
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4hod. 30min.
Frozen pineapple cream
10min.
Asian chicken noodle soup
1hod. 35min.
Warm Caesar salad with polenta croutons
1hod. 55min.
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min.
Prawn stir-fry
25min.