Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coq au vin blanc
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp salt
- freshly ground pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Polenta madeleines
- 20 g salted butter, plus extra for greasing
- 12 fresh sage leaves
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 70 g fine polenta (see Tips)
- 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg
- 120 g buttermilk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4016.3 kJ / 956.3 kcal
- Protein
- 74.1 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 65.1 g
- Nasycený tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 2088 mg
Alternativní recepty
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Seafood and corn chowder
40min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Pork fillet with mustard
35min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Salmon en croute
50 min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min