Open fish burgers
TM6 TM5 TM31

Open fish burgers

4.6 (37 hodnocení)

Suroviny

Fish burgers

  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 garlic cloves
  • 6 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
  • 500 g firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 tbsp fish sauce
  • 1 tbsp kecap manis
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 100 g panko breadcrumbs
  • 2 tbsp plain flour
  • 1 egg
  • 2 tbsp milk

Red cabbage salad

  • 50 - 80 g red cabbage, finely shredded
  • 6 - 8 snow peas, cut into thin slices
  • ¼ cucumber, deseeded and cut into thin slices
  • 1 tbsp lime juice
  • 2 tsp fish sauce
  • 2 tsp brown sugar

Chilli mayo

  • 50 g mayonnaise (see Tips)
  • 1 - 2 tbsp hot chilli sauce, to taste

Assembly

  • 1 - 2 tbsp oil, for frying
  • 3 bread rolls, cut into halves horizontally (see Tips)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1715.3 kJ / 408.4 kcal
Protein
25.3 g
Sacharidy
37.1 g
Tuk
16.9 g
Nasycený tuk
3.2 g
Vláknina
3.8 g
Sodík
1262 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty