Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers
- 5 tinned anchovy fillets
-
2
pinches dried oregano
nebo 2 Tbsp fresh oregano, leaves only, finely chopped - 100 g Kalamata olives, pitted
-
400
g tinned chopped tomatoes
nebo 400 g tomatoes, fresh, chopped - 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh parsley leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 476 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 15.75 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Puttanesca Penne
50 min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h