Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers
- 5 tinned anchovy fillets
-
2
pinches dried oregano
nebo 2 Tbsp fresh oregano, leaves only, finely chopped - 100 g Kalamata olives, pitted
-
400
g tinned chopped tomatoes
nebo 400 g tomatoes, fresh, chopped - 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh parsley leaves, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2000 kJ / 476 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 64.2 g
- Tuk
- 15.75 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Prawn Saganaki
35min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Pasta Amatriciana
30min
Shakshuka
50min
Hake and Prawn Burger
15 Min
Olive Bread Rolls
2 godz.
Louisiana Rice and Shrimp
25min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Puttanesca Penne
50min