
Zařízení & příslušenství
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
Příprava 1hod. 20min
Celkový 13hod. 20min
6 portions
Suroviny
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves4
-
shallots halved100 g
-
fresh coriander thick stalks removed20 g
-
fresh parsley thick stalks removed20 g
-
dried oregano2 Tbsp
-
olive oil200 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice35 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
pork fillets (approx. 1000 g)2
Rice Salad and Pork Fillet
-
fresh parsley leaves15 g
-
olive oil90 g
-
pickled capers drained60 g
-
lemon juice60 g
-
coarse salt flakes2 Tbsp
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice250 g
-
courgettes cut in small cubes400 g
-
carrots cut in small cubes300 g
-
red pepper cut in small cubes1
-
yellow pepper cut in small cubes1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
822 kcal /
3443 kJ
Protein
43 g
Tuk
52 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
4.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cooking On Point
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko