Riso e prezzemolo (Ris e erborin)

Riso e prezzemolo (Ris e erborin)

4.3 94 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1000 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 200 g di riso per risotto tipo Carnaroli
  • 200 g di patate pelate ed a pezzi (1-2 cm)
  • 4 cucchiai olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 16.3 mg
Protein 4.4 g
Kalorie 1419.3 kJ / 339.2 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 48.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...