Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 200 g di riso per risotto tipo Carnaroli
- 200 g di patate, pelate ed a pezzi (1-2 cm)
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1419.3 kJ / 339.2 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 16.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Riso e porri
30min
Minestra di patate
50min
Bicchierini di mele al mascarpone
30min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Risotto alla parmigiana
30min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Risotto alla milanese
30min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto alla monzese
35 Min
Garganelli chiodini e patate
50min
Minestra della nonna
50min