Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 200 g di riso per risotto tipo Carnaroli
- 200 g di patate, pelate ed a pezzi (1-2 cm)
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1419.3 kJ / 339.2 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 16.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla campagnola
30min
Risotto patate e rosmarino
40min
Risi e bisi
40min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Taroz
1h
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Riso e porri
30min
Panissa vercellese
35min
Risotto alla monzese
35min
Pizzoccheri
50 Min