Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di scalogno a metà
- 150 g di bulbo di finocchio a pezzi
- 20 g di olio di oliva
- 320 g di riso per risotto
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado Bimby per brodo di pesce
nebo 1 dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo), sbriciolato - ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- 350 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische, a pezzi (3 cm)
- 30 di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di aneto fresco tritato, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1736 kJ / 412 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 44.3 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto spinaci e gamberetti
30 Min
Risotto arancione con zucca e carota
35 dk
Risotto al salmone affumicato
30 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 dk
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 dk
Risotto gamberi e carciofi
30 Min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 Min
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
35 dk
Risotto al salmone con crema di porri
40 dk
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto con crema di asparagi
50 dk
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50 dk