Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 60 g di pane raffermo
- 6 uova
- 50 g di latte intero
- sale q.b.
- 500 g di acqua
- 170 g di mozzarella a dadini
- 150 g di pomodorini a metà
- origano secco q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Frittata broccoli e prosciutto
35 Min
Frittata allo speck
35 Min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h
Medaglioni alla pizzaiola
40 Min
Cestini di patate e uova tartufati
1h
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min.
Melanzane alla pizzaiola
1u. 10min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 godz. 30 min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 Min
Finocchi ripieni
1h
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 godz. 30 min