Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 60 g di pane raffermo
- 6 uova
- 50 g di latte intero
- sale q.b.
- 500 g di acqua
- 170 g di mozzarella a dadini
- 150 g di pomodorini a metà
- origano secco q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata con verdure
35 Min
Frittata allo speck
35 Min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 menit
Frittata di spinaci al forno
45 Min
Frittata solo albumi
35 Min
Frittata alle zucchine
40 min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 min
Platessa al pomodoro
30 min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10 min
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Frittata broccoli e prosciutto
35 Min
Frittata primavera al vapore
50 menit