Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů cibule, napůl
- 100 gramů pórku
- 4 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
- 1000 gramů vody
- 150 gramů brambor, na kostičky
- 1 kostka zeleninového bujónu
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička majoránky, sušené
- 200 gramů bůčku, uzeného
- 100 gramů smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka z bílých fazolí
35min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Pórkový krém
40min
Hrachová krémová polévka
25 Min
Frankfurtská polévka
30min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1 Std.
Krémová bramborová polévka s rukolou
25 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Česneková polévka
20 Min
Krémová květáková polévka
30min
Cibulová polévka
1 Std. 10 Min