Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de presa de cerdo ibérica
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 250 g de agua
- 100 g de queso torta del Casar
- 200 g de nata líquida
- 200 g de uvas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 35.14 g
- Sacharidy
- 10.36 g
- Tuk
- 32.72 g
- Vláknina
- 0.31 g
Alternativní recepty
Bacalao dorado
25min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 min
Remojón de naranja y bacalao
30 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Popietas de gallo con salsa de mantequilla y limón
20 min
Magret de pato con salsa de granada
45 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min