
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de presa de cerdo ibérica
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 250 g de agua
- 100 g de queso torta del Casar
- 200 g de nata líquida
- 200 g de uvas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 476 kcal / 1992 kJ
- Protein
- 35.14 g
- Tuk
- 32.72 g
- Sacharidy
- 10.36 g
- Vláknina
- 0.31 g
Alternativní recepty
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Revuelto de cebolla confitada y morcilla
25min
Gambas al ajillo
15min
Atún en manteca (Andalucía)
3hod.
Salmorejo para dos
45min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1hod. 30min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1hod. 5min
Salmorejo
10min
Bacalao dorado
25min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1hod.