Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de presa de cerdo ibérica
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 250 g de agua
- 100 g de queso torta del Casar
- 200 g de nata líquida
- 200 g de uvas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 35.14 g
- Sacharidy
- 10.36 g
- Tuk
- 32.72 g
- Vláknina
- 0.31 g
Alternativní recepty
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Salsa verde
20min
Chuletón a la brasa con salsa de oporto y pimientos con provoleta
1h 10 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1u.
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Pollo con salsa gorgonzola
40min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Salsa de Pedro Ximénez
35min