Presa ibérica con torta del Casar

Presa ibérica con torta del Casar

2.9 9 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
4 raciones

Suroviny

  • de presa de cerdo ibérica
    600 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    1 chorrito
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta negra recién molida
    1 pellizco
  • de tomillo fresco
    1 ramita
  • de romero fresco
    1 ramita
  • de agua
    250 g
  • de queso torta del Casar
    100 g
  • de nata líquida
    200 g
  • de uvas
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 476 kcal / 1992 kJ
Protein 35.14 g
Tuk 32.72 g
Sacharidy 10.36 g
Vláknina 0.31 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...