![Presa ibérica con torta del Casar Presa ibérica con torta del Casar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/685C306B-92B7-4C06-8C29-2CC4FF92F79C/Derivates/411CA759-EE6A-4225-8315-66FE53BC732F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de presa de cerdo ibérica
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 250 g de agua
- 100 g de queso torta del Casar
- 200 g de nata líquida
- 200 g de uvas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 35.14 g
- Sacharidy
- 10.36 g
- Tuk
- 32.72 g
- Vláknina
- 0.31 g
Alternativní recepty
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Gallo con salsa de pimientos
30min
Solomillos de pollo con setas
1h
Dorada con salsa Bercy
35 Min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 Min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min