
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 50 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo
- 3 ñoras (sin pedúnculo ni semillas)
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de agua
Gazpacho de mero
- 100 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos
- 120 g de pimiento verde en trozos
- 120 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de sepia en trozos (2 cm)
- 300 g de tortas de gazpacho troceadas
- 2 cucharaditas de tomillo seco o pebrella
- 2 cucharaditas de orégano seco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de mero en trozos (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 520 kcal / 2177 kJ
- Protein
- 22.1 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 42.9 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de vigilia
30min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2hod. 30min
Mandonguilles de abadejo
1hod.
Monas de Pascua
2hod. 40min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1hod. 10min
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Coca de mollitas
40min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Arroz al horno
1hod. 45min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1hod. 10min
Coca de llanda
40min