Zařízení & příslušenství
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
Holandský řízek
-
200 gramů goudy
-
500 gramů mletého vepřového masa
-
3 vejce
-
150 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku) nebo mléka
-
2 - 3 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky černého pepře, mletého
-
1 čajová lžička muškátového oříšku, mletého
-
hladká mouka na obalení
-
strouhanka na obalení
-
olej na smažení
Bramborovo-brokolicové pyré
-
600 gramů brambor na plátky (0,5 cm)
-
400 gramů brokolice na kousky
-
1 - 1 ½ čajové lžičky soli
-
350 gramů mléka
-
30 gramů másla
-
1 špetka muškátového oříšku, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
48.35 g
Kalorie
3956 kJ /
944 kcal
Tuk
61.5 g
Vláknina
6.9 g
Sacharidy
49.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kuře na paprice s těstovinami
45 Min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 Std. 40 Min
Čevapčiči s tzatziki
30 Min
Bramboráky
45 Min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1 Std. 30 Min
Rajská omáčka
30 Min
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45 Min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 Min
Katův šleh
35 Min
Bramborový guláš s párkem
40 Min
Sekaná s bramborami
1 Std.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.