Zařízení & příslušenství
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
Holandský řízek
-
200 gramů goudy
-
500 gramů mletého vepřového masa
-
3 vejce
-
150 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku) nebo mléka
-
2 - 3 čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky černého pepře, mletého
-
1 čajová lžička muškátového oříšku, mletého
-
hladká mouka na obalení
-
strouhanka na obalení
-
olej na smažení
Bramborovo-brokolicové pyré
-
600 gramů brambor na plátky (0,5 cm)
-
400 gramů brokolice na kousky
-
1 - 1 ½ čajové lžičky soli
-
350 gramů mléka
-
30 gramů másla
-
1 špetka muškátového oříšku, mletého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
48.35 g
Kalorie
3956 kJ /
944 kcal
Tuk
61.5 g
Vláknina
6.9 g
Sacharidy
49.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min.
Čevapčiči s tzatziki
30min.
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min.
Katův šleh
35min.
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1hod. 30min.
Rajská omáčka
30min.
Sekaná s bramborami
1hod.
Kuře na paprice s těstovinami
45min.
Bramboráky
45min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.