Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
TM6 TM5

Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré

4.8 ( 244 hodnocení )

Suroviny

Holandský řízek

  • 200 gramů goudy
  • 500 gramů mletého vepřového masa
  • 3 vejce
  • 150 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku) nebo mléka
  • 2 - 3 čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky černého pepře, mletého
  • 1 čajová lžička muškátového oříšku, mletého
  • hladká mouka na obalení
  • strouhanka na obalení
  • olej na smažení

Bramborovo-brokolicové pyré

  • 600 gramů brambor na plátky (0,5 cm)
  • 400 gramů brokolice na kousky
  • 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
  • 350 gramů mléka
  • 30 gramů másla
  • 1 špetka muškátového oříšku, mletého

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
944 kcal / 3956 kJ
Protein
48.35 g
Tuk
61.5 g
Sacharidy
49.5 g
Vláknina
6.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty