Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
TM5 TM6

Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré

4.7 (112 rating)

Suroviny

Holandský řízek

  • 200 gramů goudy
  • 500 gramů mletého vepřového masa
  • 3 vejce
  • 150 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku) nebo mléka
  • 2 - 3 čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky černého pepře, mletého
  • 1 čajová lžička muškátového oříšku, mletého
  • hladká mouka, na obalení
  • strouhanka, na obalení
  • olej na smažení

Bramborovo-brokolicové pyré

  • 600 gramů brambor, na plátky (0,5 cm)
  • 400 gramů brokolice, na kousky
  • 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
  • 350 gramů mléka
  • 30 gramů másla
  • 1 špetka muškátového oříšku, mletého

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
3956 kJ / 944 kcal
Protein
48.35 g
Sacharidy
49.5 g
Tuk
61.5 g
Vláknina
6.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 86 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty