
Zařízení & příslušenství
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
Příprava 30min
Celkový 1hod. 10min
4 porce
Suroviny
Holandský řízek
-
goudy200 gramů
-
mletého vepřového masa500 gramů
-
vejce3
-
smetany na vaření (cca 12 % tuku) nebo mléka150 gramů
-
soli2 - 3 čajové lžičky
-
černého pepře, mletého½ čajové lžičky
-
muškátového oříšku, mletého1 čajová lžička
-
hladká mouka na obalení
-
strouhanka na obalení
-
olej na smažení
Bramborovo-brokolicové pyré
-
brambor na plátky (0,5 cm)600 gramů
-
brokolice na kousky400 gramů
-
soli1 - 1 ½ čajové lžičky
-
mléka350 gramů
-
másla30 gramů
-
muškátového oříšku, mletého1 špetka
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
944 kcal /
3956 kJ
Protein
48.35 g
Tuk
61.5 g
Sacharidy
49.5 g
Vláknina
6.9 g