Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Loupání brambor
- 1200 gramů vody
- 1 čajová lžička extra panenského olivového oleje (viz Tip)
- 900 gramů brambor, neoloupaných, podobné velikosti (viz Tip)
Bramborová kaše
- 140 gramů zeleninového vývaru (viz Tip)
- 90 gramů mléka
- 60 gramů másla, na kousky
- ¾ - 1 čajová lžička granulovaného česneku
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- extra panenský olivový olej, na pokapání
- petrželová nať, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1235.7 kJ / 295.3 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 40.7 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 623.8 mg
Alternativní recepty
Loupání česneku (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 min
Hovězí Stroganoff
35 Min
Vařená jasmínová rýže
35 Min
Vařená basmati rýže
35 Min
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 Min
Drůbeží vývar
1h
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 godz. 10 min
Boloňské ragú
1h 15 min
Vařené brambory
30min
Guláš z vepřové panenky
40min
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50min
Čirý vývar z hovězího masa
3 godz. 45 min