Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů brambor, nakrájených na kousky
- 1 rajče, na půl
- 80 gramů cibule, žluté, na půl
- 1 stroužek česneku
- 400 gramů směsi zeleniny (např. mrkev, květák, pórek), nakrájené na kousky
- 2 snítky petržele, čerstvé
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ¼ - ½ čajové lžičky pepře, mletého, dle chuti
- 600 gramů vody, dle chuti
-
20
gramů másla
nebo 20 gramů olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krémová květáková polévka
30 Min
Cuketová krémová polévka
25 Min
Mrkvová krémová polévka
30 Min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 Min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10 Min
Zeleninový krém
45 Min
Špenátová polévka s vejci
35 Min
Pórkový krém
40 Min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Krémová polévka z červené čočky
35 Min
Rajčatová krémová polévka
30 Min