Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 2 - 3 pellizcos de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 hoja de laurel seca
- 6 lomos de bacalao fresco (aprox. 180-200 g c/u)
- 30 g de pan frito
- 1 cucharada de almendras laminadas tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 894 kJ / 214 kcal
- Protein
- 25.02 g
- Sacharidy
- 6.03 g
- Tuk
- 9.95 g
- Vláknina
- 1.56 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao con langostinos
1h
Dorada a la catalana
30 min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Bacalao con salsa de piñones
1 Std. 50 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 min
Bacalao con chirlas
45 min
Bacalao mozárabe
50 min
Rape en salsa de almendras
30 min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min