Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata

Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata

4.3 4 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 Portionen

Suroviny

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    25 g
  • Schalotten halbiert
    2
  • Öl und 2 EL zum Braten
    30 g
  • Kokosblütenzucker
    2 TL
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • Orangensaft
    200 g
  • Wasser
    300 g
  • Rinderhüftsteaks
    600 g
  • grobes Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Knoblauchzehen mit Schale
    2
  • Sesam
    30 g
  • Pink Grapefruit
    2
  • Brunnenkresse dickere Stile abgeschnitten
    1 Bund
  • Radieschen in feinen Scheiben
    1 Bund
  • Koriander abgezupft
    ½ Bund

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 34 g
Kalorie 2075 kJ / 494 kcal
Tuk 26 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...