Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Schalotten, halbiert
- 30 g Öl und 2 EL zum Braten
- 2 TL Kokosblütenzucker
- ½ TL Chiliflocken
- 200 g Orangensaft
- 300 g Wasser
- 600 g Rinderhüftsteaks
- grobes Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 30 g Sesam
- 2 Pink Grapefruit
- 1 Bund Brunnenkresse, dickere Stile abgeschnitten
- 1 Bund Radieschen, in feinen Scheiben
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2075 kJ / 494 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30 Min
Beschwipster Gockel
9óra
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40 Min
Garnelensalat
25 Min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Putenrouladen mit Ricotta-Tomaten-Füllung und Gemüse
1 Std. 20 Min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 Min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1 Std.
Zitronen-Hähnchen
50 Min
Lachs-Garnelen-Spieße auf Rote Bete und Möhrenpüree
50 Min
Hähnchenbrust im Wirsingmantel
1 Std.