Kompatibilní verze
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Porcini Parmesan Stuffing
- 25 g dried porcini mushrooms
- 250 g boiling water
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g bread, torn in pieces
- 3 sprigs fresh parsley leaves
- 2 sprigs fresh rosemary leaves
- 100 g chestnut mushrooms, halved
- 70 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Fillet of Beef
- 1100 - 1200 g beef fillet
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp unsalted butter
Red Wine Gravy
- 150 g red wine
- 150 g redcurrant jelly
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1819.9 kJ / 435 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 585.1 mg
Alternativní recepty
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Steak au Poivre
20 Min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9u.
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Dauphinoise Potatoes
50 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Peppercorn Sauce
30 Min