![Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/53C86E5C-84CC-4974-BAC8-6031DEF713F5/Derivates/f9b7d7ff-d3ea-47e3-abb8-f85d4b60fb6a.jpg)
Kompatibilní verze
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Porcini Parmesan Stuffing
- 25 g dried porcini mushrooms
- 250 g boiling water
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g bread, torn in pieces
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g chestnut mushrooms, halved
- 70 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Fillet of Beef
- 1100 - 1200 g beef fillet
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp unsalted butter
Red Wine Gravy
- 150 g red wine
- 150 g redcurrant jelly
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2118 kJ / 505 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 653 mg
Alternativní recepty
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Hollandaise Sauce
15min
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20 min
Hollandaise Sauce
15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min