Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
TM5 TM6

Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy

4.8 (49 hodnocení)

Suroviny

Porcini Parmesan Stuffing

  • 25 g dried porcini mushrooms
  • 250 g boiling water
  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 80 g bread, torn in pieces
  • 3 sprigs fresh parsley leaves
  • 2 sprigs fresh rosemary leaves
  • 100 g chestnut mushrooms, halved
  • 70 g shallots, halved
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 2 garlic cloves
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste

Fillet of Beef

  • 1100 - 1200 g beef fillet
  • 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
  • 1 Tbsp unsalted butter

Red Wine Gravy

  • 150 g red wine
  • 150 g redcurrant jelly
  • ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    nebo ½ tsp beef stock paste, homemade
  • 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1819.9 kJ / 435 kcal
Protein
35.6 g
Sacharidy
24.3 g
Tuk
20.8 g
Nasycený tuk
9.5 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
585.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty